sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Taivas- ja helvettikokemuksista jatkoa, varoitus vääristä opeista ja näyistä!

Palatakseni edelliseen blogiaiheeseeni, kerron lisää omia kokemuksiani ja ajatuksiani.
Eli se suuresti pelästytti mut ja sai toimimaan pelon hengessä. Ja totesin, että tämähän varsin syvältä, että jos nyt alan elämään helvetin pelko perseessä. Se ei ole Jumalasta.
Ei oikein ole se. Se johtaa vain pelon henkeen ja omalla kohdallani kävi näin että olin eksyä oikeasti.
Olin eksyä suorittamisen uskoon pelon hengessä. Suoraan sanoen tuollainen näky on niin kauhea ettei sellaista kellekään soisi katsottavaksi.

Mutta, tuohon taivas- ja helvettinäkyyn/kokemukseen palaten, EN SUOSITTELE KETÄÄN NOITA USKOMAAN JA LUKEMAAN. Ensinnäkin saatana pystyy jäljittelemään taitavasti, hiuksen hienosti Jumalaa mutta EI täydellisesti.
Tuossa näyssä lähes kaikki asiat oli väännetty päin mäntyä ja kieroksi.
EN SUOSITTELE katsomaan tuollaista todistusta jossa on Raamatun sanaan lisätty sellaista joita meille ei ole ilmoitettu.

Kukaan ei ole taivaan iloissa saati helvetin murheessa vielä. Kuolleet ovat ns. välitilassa odottamassa tuomiota. Tuonelassa tai Aabrahamin helmassa.
Nuo taivas- ja helvettinäyt eivät saa Raamatulta mitään tukea.
Raamatussa kyllä mainitaan kadotuskin, mutta ei montaa kertaa.
Siksi olisikin outoa että Jumala näyttäisi kadotuksen vielä erikseen ja vasten tahtoa näyttäisi sen.
Ja miksi Jeesus jätti hänet yhtäkkiä yksin, kun hän ojensi kätensä kohti Michael Jacksonia (?) ja sen jälkeen hänen kätensä myös oli liekissä ja matoja?
Angelica toki kertoi että kuuli vielä Jeesuksen äänen siinä mutta ei nähnyt häntä enää, alkoi demoni vetämään häntä kohti liekkejä ja nauraa sille kun sanoi että Jeesus on kanssani.
Se nauroi ja sanoi että eihän se kanssasi ole, olet ihan yksin. Turvaten Jeesuksen vereen side kuitenkin irtosi. Oliko kenties yritystä tuhota tyttö jo siinä kohtaa?
Jeesuksen veri ja voitto pätee kuitenkin kaikissa olosuhteissa, kuten myös näkytiloissa.
En henkilökohtaisesti usko että JUMALA tai JEESUS näyttäisi edes näkyä helvetistä meille.
Nämä kaikki on paholaisesta aika varmasti.

Angelica kertoi että enkelit rakentavat uskovien koteja siinä tahdissa kuin me teemme kaikenlaista hyvää maan päällä, rakennamme Jumalan valtakuntaa ja evankelioimme.
Tämä on vailla Raamatun tukea. JEESUS sanoi itse menevänsä rakentamaan meille asuinsijaa, ei maininnut koskaan että meidän tekomme ansiosta ne syntyisi. (Joh.14)
Sitten se elämän kruunu. Angelica kertoi että hän näki kruununsa jossa oli vasta muutama jalokivi. Hän odotti näkevänsä enemmän jalokiviä siinä mutta herra sanoi että vasta muutama on tehnyt parannuksen, 3500 on nähnyt todistuksensa. Hän kertoi että kruunu on saatava täyteen jalokiviä.

Autuas se mies, joka kiusauksen kestää, sillä kun hänet on koeteltu, on hän saava elämän kruunun, jonka Herra on luvannut niille, jotka häntä rakastavat! (Jaakobin kirje 1:12 KINB38)
Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun. (Ilmestyskirja 2:10 KINB38)

Toisin sanoen Raamattu ei mainitse edelleenkään näistä asioista mitään. 
En uskoisi mitään todistuksia joihin ei löydy mitään tukea Raamatusta. 
Mutta tässä on erittäin ovela esimerkki, kuinka vihollinen voi väärentää Sanaa mielensä mukaan. Vaikka parannustakin siinä näyssä kehotetaan tekemään, aiheuttaa se voimakkaan ahdistuksen kadotuksen hirveydet paljastaessaan jo aivan pelkällä tietoisuudella että mimmoinen se muka olisi. Näin koin itse kauhua tuosta todistuksella ja olin onneton yli viikon ajan. Kaikki hengellinen muuttui suorastaan myrkyksi mulle, tuosta näystä johtuen. Tuntui että sekoan kohta päästäni näitä asioita yhdistellessäni.

Pahinta tässä näyssä on se, että se muistuttaa paljon aitoa asiaa, mukaan lisättynä suoranaisia epäraamatullisia kohtia. Tällainen tempaa mukaansa sellaiset jotka eivät usko että Raamatussa on kerrottu kaikki mitä meidän tulee tietää.
Tässä mennään edelle Raamatun sanasta, tuodaan julki "salaisuuksia" joita Raamattu ei ilmoita.
Tosiasia on se, että Raamattu kertoo kaiken mitä ihmisten tulee tietää. Raamatussa on myös kadotus mainittu, mutta se ei ole mitenkään pääosassa. Jumala tietää sen hyvin, ettei kadotus-pelottelulla saada ihmisiä pelastukseen.
Myönnettäköön nyt se että 13-vuotiaana itse tulin uskoon "Tämä oli elämäsi"-trakun avulla, siinä näytettiin sarjakuvina ne 2 vaihtoehtoa mitkä olisi valittava. Se vain selvensi itselleni miksi on valittava Jeesus. Sen lisäksi se oli suht raamatunmukainen, koska siinä oli myös viimeinen tuomiokin näytettynä. Sen avulla itselleni selvisi että mistä on kysymys.

Mietin tuota että tuollainen epäraamatullinen taivas- ja helvettikokemus otettuani sen totuutena vastaan oli suorastaan lähes tuhoisa uskolleni. Pelkäsin helvettiä sen johdosta ja menin kaverillekin täräyttämään että nuo touhut tuo sun sielullesi vahingon. Loukkasin häntä tietenkin sitten.
Toivotaan että hän todella antoi mulle anteeksi, oli siinä selittäminen miksi menin sanomaan sille niin kuin sanoin.
Mulla oli suorastaan onneton olo ja ahdistunut. Ahdistuin syvästi siitäkin kun Lasse Heikkilä esiintyi shamaanimaisen musiikin säestämänä kirkossa vappuna. Suoraan sanoen tuo taivas- ja helvettinäky toi paljon psyykkistä ahdinkoa mulle. En olisi itse kestänyt varmaan tuollaista kokemusta ilman psykiatrista apua.
Ajattelin ahdistuneena päiväkaupalla että voi herran tähden minkälainen näky oli tytöllä...en osannut kritisoida sitä alkuun laisinkaan myös helvetin pelossa.
Vielä viikonkin kuluttua tuon kokemuksen luettuani olin niin ahdistunut että olisin voinut itkeä vaan.
Olin kuin järkyttynyt ja kokenut suuren ahdistavan kokemuksen, joka vaatisi lääketieteellistä apua jo.

Otin yhteyttä sitten erääseen tietämääni sananjulistajaan ja opettajaan, jonka koen raitishenkiseksi puhujaksi, nöyräksi hengessä ja totuudessa. Juteltiin vielä, mä olin jo rauhoittunut kun mieleeni muistui hänen puheensa että meidän on uskottava mitä Raamattu sanoo. Jumala voisi ilmoittaa itsensä toisellakin tavalla kuin Raamatussa sanotaan, mutta mistä me silloin tiedetään että Jumala puhuu? Aamen tälle!
Nykyään uskotaan paljon sellaista mitä Raamatussa ei ole sanaakaan mainittu.
Näkyjä nähdään ja kokemuksia koetaan. Nimenomaan kirkoissa ja seurakunnissa puhutaan näistä.
On paljon sanomaa joissa myös laitetaan uusiksi se mitä Raamattu kertoo. On myös veretöntä evankeliumia paljon.
Jeesus oli tämän suhteen tarkka: Te eksytte koska ette tunne kirjoituksia.  Matt.22:29.
Jos me emme hyväksy mitä Raamattu sanoo, me eksymme.

Luuk.21:8 "Niin hän sanoi: "Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen se', ja: 'Aika on lähellä'. Mutta älkää menkö heidän perässään.

Varokaa kaikkea, pysykää Herrassa. He pyrkivät eksyttämään, jos mahdollista, valitutkin.
Turvallisinta on mennä sitä vanhaa ristin tietä, se on ainoa tie taivaaseen.
Ei ole toista evankeliumia.
Gal.1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

Uskallan sanoa tämän myötä siis, ettei tuo kokemus kestä Raamatullista koettelua. Suosittelen varomaan kaikkia ilmestysjuttuja joita tulee näinä aikoina ja tulee vastakin tulemaan.
Mulle sanottiin että jos ruoka on myrkytetty, se tulee kokonaan heittää pois eikä hyväksyä yhtään siitä syötäväksi.

Pysykää Jeesus-tiellä ja tehkää parannusta, mutta muistakaa että Jeesus-tie vie taivaaseen. Jos uskovanakin on mitä tahansa syntiä elämässä, edelleenkin on parempi tehdä parannusta asioista mutta ei pelon hengessä että riittääkö se tai riittääkö minun tekoni taivaaseen pääsyyn. Sinun tekosi eivät sinua pelasta, se on ainoastaan Jeesuksen sovitustyö. Veren evankeliumi. Ei ole toista tietä.
Tuossa näyssä oli piilotettu kokonaan uskon pelastava voima. Tuossa näyssä korostettiin sitä, miten synnitön pääsee taivaaseen mutta tahallaan piilotettu se tekijä, että Jeesuksen veressä meidät puhdistetaan, ei ole muuta tietä. Ei vaikka välttelisit mitä tahansa syntiä, pelasta sinua.
Siksi on vakava asia, millä tavalla kerromme helvetistä jos ikinä sellaista tarttee puhua.
Jos me tuomitsemme ihmisen valmiiksi emmekä kerro sitä totuutta että Jeesus ei odota muuta kuin me hyväksymme hänen sovitustyönsä pelastukseen, että se on AINOA TIE TAIVAASEEN, niin teemme varsin tuhoisaa työtä.
Se on fakta homma, ettei edes uskovat ihmiset ole niin täydellisiä, että omilla teoillaan pelastuisi, sillä JOKAINEN joka tahtoo taivaaseen päästä, tarttee JEESUKSEN. Hurskainkin hurskaus on Jumalan silmissä kuin likainen vaate. Kaikki meistä on samalla viivalla tässä asiassa.

Jes.64:5 Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niinkuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme. Ja kaikki me olemme lakastuneet kuin lehdet, ja pahat tekomme heittelevät meitä niinkuin tuuli.

On siis aika hävytöntä väittää, että meidän tekomme meidät pelastaisi. Se on vain Jeesuksessa se pelastus.
Joudun nyt lopettamaan, mutta toivottavasti joku sai tästä pelastusvarmuuden sen jälkeen kun on erehtynyt lukemaan väärää opetusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti