perjantai 15. toukokuuta 2015

Rohkeasti asiaan taas, mikä on pelastus? Väärät opit ovat liian yleisiä, varo!

En ole mikään hengellinen opettaja, mutta haluan olla uskollinen sanalle ja itse Jumalalle.
Ja kuuliainen.

Eli lähestyin tuota Angelica Zambranon näkyä hyvin kriittisesti lopulta.
Olen saanut sitä käsitellä erään uskonveljen kanssa tässä myös ja muutenkin ollaan juteltu näistä New Age- jutuista joita eri kristillisissä piireissä ilmenee tavalla tai toisella.
Ja tämä uskonveli toi esille sen entisenä ns. spiritistinä miten tuo tyttö oli "kuollut", hän lukaisi näyn läpi ja totesi että tuttuja juttuja nuo oli, on mahdollista saada itsensä näyttämään lähes kuolleelta transsitilassa. En ole itse sitä nähnyt, että joku olisi muka kuollut, olen nähnyt vain kuolleita työni kautta. Mietin että olisiko useatkin "kuolleista nousemiset" vastaavia tiloja.

Joka tapauksessa, Angelica näki nuo näyt tuollaisessa tilassa. Ilmeisesti hän ei oikeasti kuollut kertaakaan vaikka siltä näytti. Toisaalta niitä sanotaan taivaskokemuksiksi, mutta mä sanon näyiksi.

Todella moni asia oli pielessä noissa näyissä. Ja niistä kerroinkin.
Mietiskelin että miten monta asiaa meneekin väärin, olennaisin on se nykyajan opetus että Jeesuksen ristintyö ei riitäkään että pelastuisi taivaaseen. Viel tarvitsisi tehdä vaikka mitä muuta, tuo näky antaa ymmärtää. Menemme vaikeissa asioissa, koska puhumme asioissa joita Jeesus on käskenyt pitää.
Älkäämme antako kenenkään eksyttää itseämme! Mutta omilla teoillamme ei ole minkäänlaista merkitystä pelastuskysymyksessä, sillä jos tunnustat syntisi ja ymmärrät että Jeesus on pessyt sut puhtaaksi kaikesta synnistä, kun otat hänet vastaan ja toki se edellyttää sitä, että tästä johtuen synnyt uudesti, ylhäältä, kun uskot näin että Jeesus kantoi ristillä kaikki syntisi, sairautesi ja heikkoutesi.
Hän tuli sinua varten! Hän rakasti niin paljon että antoi elämänsä ristillä sinun pelastukseksi!
Se oli todellista rakkautta se!
Kun sinä sen hyväksyt ja otat vastaan, synnyt Jumalan lapseksi.
Se edellyttää tottakai että ymmärrät olevasi syntinen ja vailla Jumalan armoa.
Ja että käännyt, kuljet Jeesuksen mukana tästedes. Rukoilet, luet Raamattua ja rakastut Jeesukseen entistä enemmän vain.
Tämä on asia, joka EI SAA unohtua kun evankeliumia kertoo. Varsinkaan kun edes puhutaan taivaasta ja helvetistä.
Tämän olisi pitänyt Angelicankin kertoa näkyjensä ohella, tai sanotaanko näin että Jeesuksen olisi pitänyt kertoa Angelicalle että miten ihminen tekee parannuksen.
Nykyajan opit piilottavat veren ja ristintyön.

Se on huolestuttavaa, että niin Angelica kuin monet kuuluisat puhujat ja profeetat kannattavat sellaista veretöntä evankeliumia. Se on nykyajan "uususkonto", toisenlainen evankeliumi joka on alkanut vallata alaa kristillisillä suunnilla.
Monet sanovat että joku puhuja on niin hyvä kun se tuomitsee mennarit (menestysteologit) mennen tullen ja saarnaa parannusta. Mutta jos on tarkkaavaisena oikein, niin voi havaita, että parannuksenteko on tosiaan vain luopumista elämänsä synneistä toki ja toimimista sen eteen että okei, nyt niinku lopetan tämän tai tuon...mutta kun Jeesus ei ole mukana niin mitä siitäkin sitten tulee? Anteeksi vain, mutta unohtuiko jokin nyt joltain?
Olet ehkä joku profeetta, mutta miksi sinua ei saisi arvostella ja koetella? Nyt elämme uutta liittoa, ei vanhaa. Ei ole enää liiton arkkeja eikä eläimiä uhrata, sillä Jeesus uhrasi itsensä.
Miksi se on niin vaikea asia hyväksyä? Onko se uskomatonta vai liian helppoa?
Ettei saa suorittaa mitään ihan itse, edes vähän?
Uskonnolliset ja lakihenkiset ihmiset niin mielellään toki tekevätkin.
Jotain on saatava itse tehtyä että pelastuu, eiks niin?

Miksiköhän kuitenkin tarvittiin täydellinen, synnitön uhri, ei eläintä vaan ihminen, täydellinen ja synnitön? Siksi, että mikään meidän tekomme ei ole niin täydellinen, että koko taipumus syntiin lähtisi pois ilman että me myös kuolemme jonain päivänä pois.
Kuljemme saman tien kuin Jeesus kulki. Ja uskoessamme ja valvoessamme, ollessamme tavallisia uskollisia uskovia päädymme pelastukseen.

Koetelkaa kirjoitukseni, lisään tähän vielä, tutkikaa ja koetelkaa se. Ole siunattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti